Fri. Oct 15th, 2021

Mare bucurie, mare, pentru o familie din Bunesti Averesti

2 min read

Zilele trecute o familie din comuna Bunesti averesti a avut oaspeti care sa le vina in ajutor. este o familie cu nu mai putin de sapte copii si care, din nefericire, nu au mama.
”De-a lungul celor peste 7 ani de activitate a Asociației umanitare „Solidar” Vaslui ni s-au alăturat multe persoane din țară și de peste hotare. Mulți ne-au devenit prieteni de nădejde, cu ajutorul cărora am putut face bucurii multor familii aflate în nevoi din județul Vaslui și nu numai. Una dintre aceste persoane este și d-na Claudia Gruia, care locuiește în București, dar care s-a dovedit empatică față de cei aflați în nevoi. Recent a călătorit la Iași, insa ca și cu alte ocazii, a făcut o escală la Vaslui.Cu acest prilej a oferit donații (ghiozdănele cu rechizite, hăinuțe, papuci etc) care vor ajunge la familia Marian Gîlei, din satul Armășeni, comuna Bunești-Averești. Precizăm că d-ul Gîlei, după pierderea soției, bolnavă de cancer, a rămas singur cu sarcina de a crește cei 7 copii cu vârste cuprinse între 3-16 ani. Informații despre această familie am primit de la părintele paroh Ștefan Butnaru din localitate.
Cei care doresc să ajute familia Gîlei cu alimente și bunuri de igienă personală ne pot contacta sau le pot trimite direct prin poștă.
Noi mulțumim din suflet d-nei Claudia Gruia și celor care au ajutat-o pentru frumosul gest care denotă multă omenie!
Dumnezeu să răsplătească pe toți cei care manifestă solidaritate față de cei aflați în nevoi!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.