Sun. Oct 2nd, 2022

INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

1 min read

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de o persoană care a fost depistată zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.
Ieri, 13 septembrie a.c., orele 18.00, polițiști din cadrul Servicului Rutier Vaslui – Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 110, în localitatea Bârzești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 23 de ani, din localitatea Buhăiești, județul Vaslui.
Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
De asemenea, a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii 132/2017, cu amendă în valoare de 1.000 lei și reținerea plăcuțelor de înmatriculare, întrucât autoturismul nu era asigurat cu polița de asigurare RCA.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.