Sat. Sep 25th, 2021

Liga a 4-a Vaslui, start pe 26 septembrie

2 min read

CSM Vaslui, in Liga a 5-a!!

Liga a 4-a a judetului Vaslui va debuta peste doua saptamani, pe 26 septembrie. Pentru noua ediție a competiției s-au insccris un numar de 12 echipe. Marea surpriza, neplacuta, constă în faptul că nimeni alta decat CSM Vaslui, campioana judetului, nu se mai regăsește printre competitioare. Primaria Vaslui, cea care sustine aceasta formatie, a decis să o ia de la zero, pornind din Liga a 5-a!!! Daca timp de trei ani nu a reusit promovarea din Liga a 4-a, din Liga a 5-a cand va promova CSM Vaslui in Liga a 3-a?!? Sau, vor promova…vreodata?!?
In noua ediție a Ligii a 4-a se vor regăsi doua noi trupe, Comstar Vaslui și Viitorul Văleni. Aceste echipe și-au manifestat interesul să acceadă direct în acest eșalon, fără a mai trece prin Liga a 5-a. Cu alte cuvinte la Valeni si pentru cei de la Comstar se poate sa se joace in Liga a 4-a iar pentru formatia Primariei Vaslui nu se poate!!! Frumos, foarte frumos!!!
In prima faza au fost mai multe echipe doritoare să evolueze în Liga a 4-a Vaslui, conducerea Asociatiei Judetene de Fotbal propunând un baraj pentru ocuparea celor două locuri. Ulterior, patru din cele 6 echipe care și-au manifestat disponibilitatea de a juca în eșalonul 4 au renunțat astfel ca 12 formatii se vor numara printre competitoare.
Liga a 4-a va fi formată din Rapid Brodoc, FC 2007 Gârceni, FC Vulturești, Viitorul Vetrișoaia, Flacãra Muntenii de Sus, Victoria Muntenii de Jos, Vitis Șuletea, CSO Negrești, FC Crețești, Juniorul Bârlad, Comstar Vaslui și Viitorul Vãleni. La o prima…evaluare Rapid Brodoc, FC 2007 Garceni, poate cele doua grupari…muntenare vor incerca sa castige titlul de campioana judeteana si, eventual, sa forteze promovarea in Liga a 3-a.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.