Fri. Sep 24th, 2021

INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER CONSTATATĂ DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

1 min read

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.
Ieri, 9 septembrie a.c., orele 7.35, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 15 D din localitatea Podeni, comuna Vulturești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 45 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui.
Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce autovehicule suspendat.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.