Fri. Sep 24th, 2021

ARESTAT PREVENTIV PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE

2 min read

În completarea articolului publicat în cursul zilei de ieri vă informăm cu privire la faptul că Judecătoria Vaslui a admis propunerile formulate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui și a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, pentru persoana reținută anterior.

POLIȚIȘTII VASLUIENI AU REȚINUT UN BĂRBAT PENTRU INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui au reținut un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.
În data de 8 septembrie a.c., orele 16.40, polițiștii Biroului Rutier Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Petre Brânzei din municipiul Vaslui, au oprit pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani.
Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat că bărbatul depistat conducând autoturismul are dreptul de a conduce vehicule anulat. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.
În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii vasluieni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.