Fri. Jan 21st, 2022

BĂRBAT REȚINUT DE CĂTRE POLIȚIȘTII SECȚIEI 2 POLIȚIE RURALĂ VASLUI

2 min read

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat din Codăești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tentativă de furt.
Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Pribești, comuna Codăești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tentativă de furt.
În data de 7 septembrie a.c., în jurul orelor 16.00, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un bărbat din localitatea Pribești, comuna Codăești, județul Vaslui, despre faptul că a fost agresat de către un bărbat aflat în locuința sa și care a încercat să îi sustragă o sumă de bani.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, ar fi agresat persoana vătămată (un bărbat în vârstă de 77 de ani, din satul Pribești) lovind-o cu pumnii. Totodată, prezumtivul autor ar fi încercat să îi sustragă o sumă de bani.
Ca urmare a agresiunilor, victima a suferit vătămări corporale ce necesită 1 – 2 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.