Sat. Sep 25th, 2021

REȚINUT PENTRU TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE, DISTRUGERE ȘI LOVIRE

2 min read

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire.
La data de 2 septembrie, orele 22.00, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Bădeana, comuna Tutova, județ Vaslui, cu privire la faptul că în incinta unui magazin de pe strada Gh. Doja, din municipiului Bârlad, un bărbat a provocat scandal și a distrus mai multe bunuri expuse vânzării.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în aceeași zi, un bărbat în vârstă de 34 din ani, din municipiul Bărlad, județul Vaslui, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi provocat scandal, ar fi distrus mai multe bunuri din incinta magazinului și ar fi lovit cu pumnul gestionara, o femei în vârstă de 53 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.
În data de 6 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au luat față de bărbatul în vârstă de 34 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 7 septembrie a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.