Fri. Sep 24th, 2021

Pregatiri intense la ”Dragoste desculta” Negresti

1 min read

Se apropie, cu pasi mari si repezi, inceperea unui nou an scolar. Tocmai din acest motiv cei de la Asociatia umanitara ”Dragoste desculta” din Negresti sunt pe ultima suta de metri cu pregatirea ghiozdanelor in cadrul campaniei initiata de ei.
”Stiti ce facem noi? Pregatim liste cu ghiozdanele pentru sute de copii. In paralel mai avem putin si inauguram Casa cu numarul 21, pe care noi am denumit-o ”Casa cu soare”. Si atunci cand ne ramane timp, mergem prin sate cu de-ale mancarii, cu de-ale…gurii.
O bucurie in plus n-a facut rau nimanui, niciodata!!”, a transmis Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei umanitare din oraselul vasluian. Totodata, cei din cadrul asociatiei au o lista cu 51 de ingerasi superbi din comuna Vladeni, judetul Dambovita. Ei colecteaza de la oameni de bine mancare, scutece, jucarii, hainute. ”Orice e bineprimit si binevenit. Daca vreti sa le dati aripi, scrieti-ne in privat si va dam detaliile”, a adaugat Magda Savuica.

P.S. ”Privatul” mentionat de Magda Savuica inseamna pagina de facebook a Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.