Sat. Sep 25th, 2021

BĂRBAT REȚINUT DE CĂTRE POLIȚIȘTII SECȚIEI 7 POLIȚIE RURALĂ BANCA

2 min read

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca au reținut un bărbat din Vutcani, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat (sub forma tentativei). Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din comuna Vutcani, bănuit de comiterea unei tentative de furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în data de 31 august, bărbatul ar fi pătruns într-o gospodărie din satul Vutcani și, prin efracție, ar fi pătruns în locuință, pentru a sustrage bunuri de valoare. Alertați de către un martor cu privire la o posibilă spargere, polițiștii deplasați la fața locului au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, într-o gospodărie învecinată cu cea a persoanei vătămate. Aceasta ar fi încercat să își asigure scăparea, prin fugă, însă a fost interceptată și imobilizată.
În cursul zilei de 31 august, în urma probatoriului administrat, poliţiştii din Banca l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.