Thu. Mar 28th, 2024

Tabăra parohială de vară, în apropiere de Bârlad

1 min read

Tabara, intitulată „Săptămâna bucuriei” si aflata la editia a II-a va avea loc în orașul Berești, judetul Galați. ”Organizatori sunt, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în parteneriat cu Primăria Orașului Berești, Liceul Tehnologic „Paul Bujor”, Asociația Din Drag și Dor Pentru Comunitate și Parteneriatul Global al Apei, Parohia Bereşti-Târg”, ne-a informat preot Petrisor Herescu, unul dintre organizatori.
La eveniment pot participa copii cu vârsta cuprinsa intre 7 si 18 ani.
Activitatea taberei se va desfășura în orșul Berești, unele ateliere vor fi în curtea Bisericii parohiale, unele la Sala de sport și în incinta Liceului din Berești. Programul va începe la orele 9.30 și se va încheia la orele 20.00.
In fiecare zi va fi pauza de prânz, de la 12.45 la 15.45, Copiii vor merge la casele lor si se vor întoarce în tabără la ora mentionata (la locurile stabilite).
Atelierele vor fi desfășurate pe grupe de vârstă.
”Avem nevoie și de implicarea unor părinți, pentru a oferi ajutor la buna desfășurarea evenimentelor (la supravegherea activităților și la rezolvarea diferitelor situații care vor apărea). Se va asigura VESELIA și VOIA BUNĂ, ibsa se cere DECENȚĂ și SERIOZITATE din partea participanților”, ne-a mai transmis preotul Petrisor Herescu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.