Sat. Sep 25th, 2021

MANDATE PUSE ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTII VASLUIENI

2 min read

Luni, 23 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, au căutat și depistat, în municipiului Bârlad, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în aceeași localitate.
Pe numele acestuia, în data de 23 august a.c., Tribunalul Iași – Secția Penală a emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt”. Infracțiunea a fost săvârșită în județul Iași.
Persoana sus-menționată a fost escortată și încarcerată la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Tot în cursul zilei de ieri, 23 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au căutat și depistat, în comuna Costești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în aceeași localitate.
Pe numele acestuia, în data de 31 iulie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 3 ani și 4 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”tâlhărie”.
Infracțiunea a fost săvârșită în comuna Costești, în anul 2020. Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.