Sat. Sep 25th, 2021

Intalnire de suflet a fotbalului husean

3 min read

Începutul sezonului a fost marcat printr-o întâlnire cu sponsorii și partenerii ACS Hușana Huși.
Joi, 19 august, în sala de evenimente a Restaurantului Omnia a avut loc o întâlnire între reprezentanții clubului și o serie de persoane care le-au fost alături în ultimii ani celor din cadrul clubului husean. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Primăriei Huși, Consiliului Județean Vaslui, sponsorii, partenerii ACS Hușana Huși și oameni de afaceri din oraș. A fost si un invitat de seama, prin prezenta Parintelui Vladimir Beregoi, reprezentatnt al Episcopiei Husilor. Din partea ACS Hușana au participat amfitrionii evenimentului, președintele Daniel Dobrea și directorul sportiv Costel Bâicu, vicepreședintele Cătălin Țocu, antrenorii echipei de seniori, Florin Croitoru, Marius Dulcianu, Adrian Sîrbu și magazinerul Laurențiu Toma, alături de doi jucători reprezentativi- Cătălin Solomon și căpitanul Petru Agrigoroaei.
Federația Română de Fotbal a fost reprezentată de Bogdan Gheorghiță (președinte AJF Vaslui), care a transmis gândurile bune ale președintelui FRF, Răzvan Burleanu, care nu a putut fi prezent din cauza unor probleme aparute in ultimul moment. Acesta s-a declarat impresionat de tot ceea ce se întâmplă la Huși, precizând că Hușana se apropie mult de tiparul după care și-ar modela propria echipă, dacă s-ar implica în fotbal într-o altă calitate decât cea pe care o are acum.
Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a spus: “Aștept să mă invitați în play-off-ul Ligii a 3-a. O să vin cu voi peste tot! Atât timp cât această echipa va rămâne la fel de curată precum este acum, și nu o jucărie electorală, cum s-a întâmplat în trecut, puteți conta pe ajutorul Primăriei pe care o conduc!”
Ioan Ciomaga (director Viacon Rutier): “Fotbalul la Huși a evoluat datorită continuității de care a avut parte în toți acești ani, în care a existat, e drept, și o mică pauză. Viacons Rutier a ajutat clubul atunci când ați preluat ștafeta. Dacă aș fi primarul Hușiului, i-aș acorda domnului președinte Daniel Dobrea o diplomă în semn de apreciere pentru toată munca depusă aici. Nu e ușor să lupți pe două fronturi, la Viacons, acolo unde sunt foarte exigent în ceea ce îl privește, cât și la echipa de fotbal, care a atins un nivel bun de performanță sub conducerea sa. Sper ca pe viitor să fim în continuare la fel de uniți, pentru că este loc la masă pentru toți!”
Dan Marian, vicepreședinte CJ Vaslui: “Apreciez foarte mult oamenii din spatele acestui proiect, dar și rezultatele obținute de Hușana, club care reprezintă orașul Huși și totodată județul Vaslui în fotbalul profesionist.” Spre finalul întrevederii directorul sportiv al ACS Hușana Huși, Costel Baicu, a punctat importanța practicării sportului în comunitatea hușeană, prezentând activitatea clubului nostru, atât la nivel de seniori, cât și la juniori, acolo unde activează la acest moment peste 150 de copii.
Conducerea clubului, prin președintele Daniel Dobrea, și-a luat angajamentul ca pe viitor să existe cel puțin două astfel de întâlniri anuale, în cadrul cărora să le fie prezentate partenerilor și sponsorilor ACS Hușana diverse aspecte ce țin de activitatea pe care o desfășoară.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.