Fri. Sep 24th, 2021

De luni, 23 august, bilete in vanzare pentru Cupa Romaniei

2 min read

ACS Hușana Huși anunță că, începând de luni, 23 august, va pune bilete în vânzare pentru meciul de Cupa României cu CS Știința Miroslava. Prețul unui tichet este de 10 lei, acestea putând fi achiziționate de la Stadionul Municipal, după orele 16:00. Partida din cadrul Cupei Romaniei va avea loc miercuri, 25 august, incepand cu orele 17.30.
Clubul husean oferă posibilitatea de a achiziționa și abonamente pentru sezonul competițional 2021-2022, pe baza cărora puteți asista la toate jocurile de pe teren propriu ale Hușanei, atât din campionat, cât și din Cupa României.
PREȚ ABONAMENT: 150 RON.
Primii 30 de abonați vor primi câte un fular cu însemnele clubului.
Conform protocolului sanitar aflat în vigoare, intrarea la meci este permisă următoarelor trei categorii de spectatori:

  • persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.
    Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.