Sat. Sep 25th, 2021

UN SINCER BRAVO: A SALVAT O VIATA DE OM!

1 min read

INTERVENTIE POLITIST VASLUIAN

În această dimineață, 17 august, orele 06.10, un agent de poliție din cadrul P.P. Roșiești – Secția 7 Poliție Rurală Banca, a intervenit pentru a salva viața unui bărbat de 66 de ani care a încercat să se sinucidă, prin spânzurare, în curtea locuinței sale din localitatea/comuna Roșiești, judetul Vaslui.
Polițistul, sprijinit de un membru al familiei, a tăiat sfoara cu care bărbatul a încercat să se sinucidă și a procedat la acordarea primului ajutor. Victima a fost preluata de un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Colegul care a intervenit, agent de poliție Prisăcaru Andrei-Vlăduț, are 23 de ani, este împuternicit șeful P.P. Roșiești, este originar din comuna George Enescu, județul Botoșani și este absolvent al promoției decembrie 2019 a Școlii Naționale de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina.

Context: În cursul serii trecute, 16 august, orele 20.20, Secția 7 Poliție Rurală Banca a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 62 de ani, cu privire la faptul că soțul său, victima de 66 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, precizând că se va spânzura.
Bărbatul a fost căutat de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca și ai Serviciului de Investigații Criminale Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.