Fri. Sep 24th, 2021

REȚINUT PENTRU COMITEREA UNEI TÂLHĂRII

1 min read

Polițiștii vasluieni au reținut un minor, în vârstă de 15 ani, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie comisă în municipiul Vaslui.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui minor, în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au depistat și identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei și au stabilit că, în data de 16 august 2021, ora 6.15, minorul ar fi deposedat, prin violență, o femeie în vârstă de 53 de ani, de bunurile de valoare pe care aceasta le avea asupra sa (bijuterii și o poșetă).
În cursul zilei de ieri, în urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat Judecătoriei Vaslui, cu propunerea luării măsurii arestării preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.