Fri. Sep 24th, 2021

Întâlnirea Tinerilor Ortodocși Vaslui 21 august 2021: „Iisus Hristos – Adevărata școală a discernământului în viața noastră online și în cea offline”

2 min read

Municipiul Vaslui va fi sâmbătă, 21 august, gazda ediției a III-a a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Eparhia Hușilor, eveniment care se va desfășura cu binecuvântarea și în prezența Preasfințitului Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor.
Întâlnirea Tinerilor Ortodocși Vaslui (ITOV), aflată la a treia ediție, va reuni, la Vaslui, tineri de pe tot cuprinsul Eparhiei. Aproximativ 50 de voluntari se vor implica în buna organizare a evenimentului și în respectarea măsurilor sanitare impuse de contextul pandemiei actuale.
Participanții vor beneficia de un program complex, cu manifestări cultural-educative (conferința susținută de Arhim. Hrisostom Rădășanu; ateliere de comunicare în Parcul Copou) și artistice (concert tradițional). Întregul eveniment va avea tema: „Iisus Hristos – Adevărata școală a discernământului în viața noastră online și în cea offline”.
Ziua va începe cu Sfânta Liturghie, oficiată, începând cu ora 07.00, de Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Vaslui.
Deschiderea oficială ITOV va avea loc la orele 10.00, în Parcul Copou din Vaslui.
Va urma apoi conferința susținută de Arhimandritul Hrisostom Rădășanu (intrarea liberă). Conferința va fi transmisă live pe pagina www.facebook.com/episcopiahusilor.ro.
Atelierele de comunicare pe baza temei conferinței se vor desfășura tot în parcul Copou, începând cu ora 13.00.
De la orele 17.00, în aceeași locație, va avea loc Spectacolul tradițional susținut de solistele: Ioana Ignat & band, Raluca Radu, Teodora Panainte și Denisa Ciobanu.
Evenimentul este organizat de Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.
Parteneri media ITOV 2021: Doxologia.ro, Trinitas TV, Radio Trinitas, Basilica.ro, Ziarul Lumina, episcopiahusilor.ro

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.