Fri. Jan 21st, 2022

POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI AU REȚINUT MAI MULȚI BĂRBAȚI PENTRU DIVERSE INFRACȚIUNI

3 min read

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut patru bărbați, din comuna Ibănești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire, tuburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a patru bărbați, cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, din localitatea Mânzați, comuna Ibănești, bănuiți de comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 11 august a.c., ora 23.00, bărbații ar fi provocat distrugeri unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani. Ulterior, aceștia ar fi agresat conducătorul auto și ar fi lovit cu un obiect contondent un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani.
În data de 12 mai a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei patru bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de 3 dintre bărbați, cu vârstele cuprinse între 18 și 26 de ani a fost luată măsura controlului judiciar și față de un bărbat în vârstă de 21 de ani a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 4 bărbați. Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut un bărbat, din comuna Alexandru Vlahuță, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie,violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Alexandru Vlahuță, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și amenințare.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 12 august a.c., ora 10.00, bărbatul ar fi mers la locuința unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Buda, județul Vaslui unde se afla soția sa, o femei în vârstă de 56 de ani. Acesta ar fi pătruns fără drept în imobil și a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect tăietor – ascuțit ( cuțit ) în zona membrelor superioare. În urma loviturilor, femeia a necesitat acordarea de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad.
În data de 12 mai a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul în vârstă de 59 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.