Fri. Jan 21st, 2022

Romica Dorin, antrenor principal la Sporting juniorul Vaslui

2 min read

Maine, incepand cu orele 17.30 are loc, pe stadionul Municipal din Vaslui meciul din cadrul Cupei Romaniei la fotbal dintre Sporting Juniorul Vaslui si Husana Husi. Cu acest prilej Romica Dorin isi va face debutul pe banca tehnica a vasluienilor in calitate de antrenor principal. Acesta a ajuns la un acord cu Cornel Cracea, patronul celor de la Sporting Juniorul și a pregătit echipa în ultimele zile. Noul tehnician se arata optimist înaintea partidei cu Hușana Huși.
”Am pregătit meciul pentru a câștiga. Am încredere în băieți că vom face un meci bun, iar la final ne vom bucura de calificare”, a declarat Romică Dorin.
Antrenorul in varsta de 37 de ani a antrenat pe CSM Vaslui în 2019, însă a plecat de la echipă in urma infrangerii suferita in Cupa României, 1-4, cu Viitorul Curița. Sezonul trecut acesta a lucrat la echipa a doua a celor de la Gaz Metan Mediaș (Liga a 3-a).
În cariera sa Dorin a mai fost președinte-antrenor la echipa Haiducii Vaslui, formație cu care a fost foarte aproape de câștigarea Ligii a 4-a, pierzând în fața formatiei a doua a celor de la FC Vaslui.
La Sporting Juniorul Vaslui a ajuns și Sebastian Țârțârău, de la CSM Vaslui. Din păcate, el nu poate fi folosit în meciul cu Hușana, după ce în primul tur al Cupei României a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene tocmai in meciul contra noii sale echipe!
Cei doi antrenori, Romica Dorin si Florin Croitoru, ar putea folosi urmatoarele garnituri probabile: Sporting Juniorul: Dohotariu-Mihai, Mocanu, Panait, Hagiu, Rusu, Stefanovici, Burghele, June, Oblesniuc, Gherase, Cracea.
Husana Husi: Manole-Tofan, Gîrdea, Dumitru, Deleanu, Ichim, Rotaru, Munteanu, Danaila, Sandu, Viorica. Partida dintre Sporting Juniorul Vaslui și Hușana Huși va avea loc pe stadionul Municipal incepand cu orele 17.30. Accesul spectatorilor la meci este liber, însă se vor respecta măsurile impuse de Covid-19 (in special vaccinare sau test PCR).

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.