Wed. Jan 19th, 2022

Donații pentru sinistrații din Biliești

1 min read

Vasluienii, ca și altă dată, dau dovadă de solidaritate față de semenii aflați în nevoi! Acum câteva zile a fost lansata de catre membrii Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui o campanie de strângere de bunuri pentru 37 familii din comuna Biliești, județul Vrancea. Familiile respective au fost afectate de inundațiile din luna iunie.
”Astăzi încă două persoane ne-au umplut inimile de bucurie prin generozitatea lor. Este vorba despre d-ul Ciubotaru Petruț și d-ul Rotaru Sorin-administrator al firmei TURCANU SRL din Vaslui.Cu ajutorul dumnealor am achiziționat alimente de aproape 2000 lei: făină, zahăr, ulei, orez, fasole, paste făinoase, măsline, conserve, marmeladă, dulciuri și detergenți.
Le mulțumim din suflet și le dorim sănătate și mult spor în tot ceea ce fac!
Campania noastră continuă până vineri, 02 iulie 2021. Sâmbătă vom face deplasarea la Biliești.
Cei ce doresc să se implice ne pot contacta la telefon 0761130398 sau la biroul nostru din cadrul Complexului Comercial Max(la demisol).
Cei ce doresc să facă donații în bani, o pot face în contul IBAN: RO95BTRLRONCRT0225705501, deschis la Banca Transilvania din Vaslui, titular cont Asociația „Solidar”, CIF: 32379418.
De asemenea, puteți folosi contul PayPal ce se poate accesa folosind link-ul https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=YFWGQQGHR3BN8”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.