Thu. Oct 21st, 2021

O altfel de ZI A ABSOLVENTULUI DE LICEU

1 min read

Luna mai are o însemnătate aparte pentru liceenii vasluieni. Este perioada în care fiecare dintre ei încheie o etapă importantă a vieții, face bilanțul celor pe care și le-a dorit realizate și al împlinirilor, privind apoi cu teamă și emoție spre calea de urmat în continuare.
Dacă anul 2020 nu a fost posibilă decât întâlnirea dintre șefii de promoție, directori, diriginți și primar, luna mai a anului 2021 a beneficiat de relaxarea unora dintre restricții, astfel încât fiecare liceu în parte a putut organiza o altfel de Zi a Absolventului: elevii claselor a XII-a au îmbrăcat robele, și-au pus eșarfele și tocile și s-au adunat pentru Gaudeamus și o ultimă urare oficială profesorilor în curțile unităților de învățământ, la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui sau la Sala Sporturilor, în funcție de numărul de absolvenți ai fiecărui liceu.
În trei zile, 2, 3 și 4 iunie, aproape 1200 de liceeni și-au luat rămas bun de la cea mai frumoasă perioadă a adolescenței și au mulțumit profesorilor, părinților și colegilor pentru clipele de neuitat, pentru umărul oferit la greu și pentru bucuria de a fi fost împreună timp de patru ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.