Thu. Jun 17th, 2021

Asociatia ”Solidar”, cu daruri la Bogdănița!

1 min read

Membri ai asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui s-au deplasat la Bogdănița pentru a bucura câțiva copii din comună. Cu aceasta ocazie ei au distribuit pachete cu dulciuri și jucării copiilor.
”Acțiunea a fost ocazionată de sărbătoarea Zilei Internationale a copilului. Această acțiunea a primit sprijin din partea Cofetăriei Dana din Bârlad, care ne-a oferit un tort deosebit de delicios! De asemenea, dulciurile și o parte din jucării ne-au fost oferite de copiii clasei a II-a B de la Școala Iorgu Radu din Bârlad, învățător d-na Coman Mihaela. Ni s-a mai alăturat și d-ra Anca Ursu din localitate care a adunat toți copiii la Mănăstirea Bogdănița.
Atât părintele stareț Timotei cât și părintele Calinic de la Mănăstirea Bogdănița, ca de fiecare dată, ne-au primit cu mare drag.
Asociația „Solidar” a fost reprezentată de familia Antonela și Ionel Popa. Mulțumim tuturor celor ce ne-au fost alături! Bucuria copiilor a fost imensă!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei ”Solidar” din Vaslui.
„Toți oamenii mari au fost mai întâi copii (dar puțini dintre ei își mai aduc aminte)”. (Antoine de Saint Exupery)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.