Sun. Jun 20th, 2021

CJ Vaslui, avertisment indreptat catre premier: „Condamnați conștient la subdezvoltare!”

1 min read

Guvernul ar putea să nu mai aloce fonduri pentru echilibrarea bugetelor UAT-urilor, care au un grad scăzut de încasare a impozitelor locale. Există administraţii locale, în special cele cu primari social-democraţi, ale căror venituri proprii sunt mai mici decât cheltuielile pentru salarii. Conducerea CJ Vaslui susține că prin astfel de afirmații autoritățile locale sunt anunțate că reechilibrarea bugetelor se va face într-un mod discriminatoriu, unele zone ale țării fiind condamnate conștient la subdezvoltare.
Cel mai mic grad de colectare exista în unităţile administrate de PSD-işti. Sunt situaţii, iarăşi cu administraţii teritoriale ale PSD, unde veniturile sunt mai mici decât cheltuielile cu salariile. Vicepreședintele CJ Vaslui, Ciprian Trifan, a mentionat că cei din PSD sunt anunțați cum se va proceda la reechilibrarea bugetelor de anul acesta, practic într-un mod discriminatoriu, așa cum au mai fost făcute și alte rectificări bugetare în trecutul acestui guvern.
”Ideea cu care încearcă să rezoneze cei din Guvern in frunte cu premierul nu e decât o continuare a ideilor unui alt premier PNL (a se citi PDL) Emil Boc, care consideră că prin comasare UAT-urilor va crește gradul de dezvoltare a zonelor”, considera al doilea om din CJ-ul vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.