Sun. Jun 20th, 2021

Ziua copilului sarbatorita si la Murgeni

1 min read

Ziua de 1 Iunie a fost sărbătorită si la Murgeni, micutul orasel vasluian. La Casa de Cultură din localitate actori de la Teatrul Victor Ion Popa din Bârlad au prezentat piesa „Scufița roșie”, spre deliciul celor prezenți, copii din ciclul primar al școlilor din satele Cârja, Raiu, Floreni și, bineînțeles, din orașul Murgeni.
Reprezentanții Asociației umanitare „Solidar” Vaslui, Antonela și Ionel Popa, prezenți la eveniment, am împărțit 96 de pachete cu dulciuri celor mici, la sfârșitul reprezentației.
”In calitate de președinte al Asociației „Solidar” (asociație care are drept scop sprijinirea familiilor cu mulți copii din mediul rural), am ținut să evidențiez atenția pe care trebuie s-o acorde autoritățile locale și naționale educației tinerelor vlăstare, având în vedere că aceste generații reprezintă viitorul.
Pachetele oferite copiilor au fost achiziționate cu sprijinul d-lui Vasile Botezatu, un bun prieten al Asociației, vasluian la origine dar care trăiește în Anglia. Îi mulțumim pentru generozitatea dumnealui!”, ne-a transmis Ionel Popa.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.