Sun. Jun 20th, 2021

Străzi desfundate, cetățeni nemulțumiți

2 min read

Consilierii locali au chemat în ședința de plen conducerea SC Aquavas Vaslui pentru a prezenta situația la zi privind proiectul de apă și canal. Cetățenii sunt total nemulțumiți de modul cum se derulează lucrările și de faptul că străzile rămân desfundate, toate reproșurile fiind făcute la adresa municipalității. Investițiile constau în extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă pe o lungime de 65 kilometri și extinderea și reabilitarea sistemului de canalizare pe 72 kilometri. Implementarea programului de apă și canal continuă să nemulțumească cetățenii din municipiul Vaslui. După ce lucrările de instalare a conductelor sunt finalizate, constructorul nu mai asfaltează zonele unde carosabilul a fost spart, lucru care îngreunează serios traficul rutier.
Cetățenii sunt nemulțumiți din cauza proiectului de apă și canal, iar aceste nemulțumiri se îndreaptă către Primăria și Consiliul Local (CL) Vaslui, care nu au nici o vină.
În cursul lunii septembrie 2018 SC Aquavas a semnat cu SC Ludwing Pfeiffer SRL Timișoara contractul de execuție lucrări ”Rețele de apă și canalizare, stații de pompare, stații pompare apă uzată în Vaslui”. În total, investiițiile din municipiul Vaslui se ridică la suma de 74 milioane de lei fără TVA. În data de 18 aprilie 2019 SC Ludwing Pfeiffer SRL Timișoara a început lucrările din cadrul proiectului în zonele Moara Greci, Viișoara, Rediu și Brodoc. Însă, cum era de așteptat, criza de muncitori a afectat și acest proiect.
La nivelul municipiului Vaslui lucrările constau în extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă pe o lungime de 65 kilometri și extinderea și reabilitarea sistemului de canalizare pe 72 kilometri. Pe lângă orașul Vaslui, lucrările la sistemul de apă și canal vizează și suburbiile Moara Greci, Viișoara, Rediu și Brodoc.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.