Thu. Jun 17th, 2021

Dulciuri pentru elevii de la Școala din Cănțălărești

1 min read

Ziua Internationala a copilului a sosit pentru elevii din ciclul primar de la Școala din Cănțălărești. Membri ai Asociației „Solidar” Vaslui au distribuit câte o pungă cu dulciuri la toți cei 32 copii înregistrați la această școală. Darurile au fost pregătite de Antonela Popa, cu sprijinul Tincutei Cojocaru.
”Dulciurile au fost achiziționate din donații făcute de Cătălina Haha din Brașov, Ika Ika din Vaslui și alți donatori care au dorit să rămână anonimi. Tuturor le mulțumim pentru că ne-au ajutat să bucurăm copiii de ziua lor! De altfel, cele două d-ne învățătoare ne-au confirmat că până în prezent copiii din această școală nu au mai avut parte de o astfel de surpriză!
Satisfacția noastră a fost mare văzând bucuria copiilor! Le-am făcut o promisiune că vom reveni și cu alte ocazie dacă rezultatele lor școlare vor fi bune și foarte bune!
Vom acțiunile la școli în această perioadă pentru că: „Şcoala este fabrica umanităţii”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.