Thu. Jun 17th, 2021

Mesaj de la Asociatia ”Solidar” Vaslui

2 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui au transmis cateva ganduri referitoare la activitatea pe care o desfasoara. Iata cum suna mesajul:
”Așa cum am mai spus-o și altă dată, scopul asociației noastre este de a ajuta familiile cu nevoi speciale din mediul rural. Ne străduim să facem acest lucru însă nu am reuși dacă nu am avea sprijinul unor persoane deosebite cărora noi le spunem „donatori”. De fapt, cine sunt donatorii? Trebuie să vă spun că donatorii sunt oameni deosebiți care manifestă empatie față de cei aflați în nevoi.Spre deosebire de narcișiști care trăiesc doar pentru ei, cei empatici au de oferit și celorlalți din jur. Din fericire, spiritul de empatie se poate dezvolta la fiecare din noi. Vă asigur că dacă cu toții am fi mai empatici, viața noastră a tuturora ar fi mai frumoasă, mai sigură…. Oricare din noi se simte mai bine știind că nu este singur!
De ceva timp s-a alăturat asociației noastre d-na Liliana Manea care este o vasluiancă ce trăiește în Italia. Chiar dacă este la mii de km de Vaslui, ea nu uită de unde a plecat. Colectează bunuri în Italia pe care le trimite în România pentru semeni aflați în nevoie. De ceva timp ni le trimite nouă și-i suntem recunoscători. Astăzi am ridicat un transport pe care ea l-a pregătit și l-a trimis la părinții ei în satul Toporăști, comuna Pungești. De această dată ne-a trimis haine, încălțăminte și jucării. Îi mulțumim din suflet și-i dorim tot binele din lume! Totodată felicităm familia pentru educația pe care i-a dat-o!”, a mentionat Ionel Popa, presedintele asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui
„Numai când facem binele dobândim ceva ce răii nu pot avea: liniștea și pacea – bunurile supreme”. (Nicolae Steinhardt)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.