Sat. Sep 25th, 2021

”Dragoste desculta” Negresti, la casa cu numarul 20!!

1 min read

Spuneam, in repetate randuri, ca cei de la Asociatia umanitara ”Dragoste desculta” din Negresti tac si fac. Iata ca acum venim cu o alta ”poveste” in intarirea afirmatiilor noastre. Zilele acestea cei din cadrul asociatiei au ”predat” casa cu numarul 20 unei familii aflate in mari nevoi.
”Cautam la un moment dat inca 1000 de oameni dispusi sa dea cate 10 euro sa terminam lucrarile la Casa cu numarul 20, Casa Laurei.
I-am gasit sau ne-au gasit si am reusit sa finalizam lucrarrile la o cladire care parea aproape imposibila. Intr-o vale in care nimeni nu avea nici fantana, in case de lut in care daca ploua se strangea efectiv apa pe solul unde calcau copiii…s-a inaltat un acoperis. Un acoperis pentru Laura cea timida si ceilalti 6 fratiori ai ei.
Tatal, care lucreaza la Iasi si vine acasa la fiecare sfarsit de saptamana, inca incearca sa se obisnuiasca cu noua realitate.
“Nu-mi permiteam nici sa repar acoperisul, dar o casa noua…”
Va multumim ca ati raspuns povestilor noastre si ne-ati ”tinut spatele” in a ridica a 20-a ”catedrala”. Nu e catedrala pentru sfinti…dar e sfanta pentru ca in ea locuiesc copii preaiubiti de Dumnezeu. Va imbratisam in numele celor mai frumosi ochi de copii, in adierea vantului din vale si va multumim ca desi nu ati fost acolo sa vedeti, ati crezut! Si s-a intamplat!
Ne pregatim de Casa cu numarul 21″!”, spune, atat de frumos, Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei din micutul orasel vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.