Thu. Sep 16th, 2021

REȚINUȚI PENTRU TRAFIC DE DROGURI

1 min read

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vaslui, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 36, respectiv 27 de ani, din municipiul Iași, bănuiți de trafic de droguri de risc.
Ieri, 23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vaslui au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Iași, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.
Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie – mai 2021, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) către consumatori din municipiul Iași.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală, obiecte folosite la cântărirea și mărunțirea acestora, precum și sisteme informatice.
Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore. Față de bărbatul de 36 de ani a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, iar bărbatul de 27 de ani urmează a fi prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a I.G.P.R.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.