Sun. Jun 20th, 2021

Oameni gospodari, in judetul Vaslui

2 min read

Răsaduri de calitate la cele mai mici prețuri!

La 15 km de municipiul Huși, membrii familiei Iancu muncesc, din zori și până în noapte, în solarii de legume. Familia e compusă din tată, mamă și șapte copilași, toți minori. Traiul de zi cu zi nu e chiar simplu dar ceea ce am apreciat de când i-am cunoscut este efortul și sacrificiul părinților. Dorel, stalpul casei, a trebuit să găsească o sursă de venit pentru familia lui și acest aspect nu a fost simplu de rezolvat ținând cont că sănătatea lui nu-l prea ajută! Ce s-ar putea face în localitatea Valea lui Bosie? Puține oportunități, foarte puține. În aceste condiții au luat decizia de a se ocupa cu legumicultura în spații protejate. Pentru asta au construit două solare, au cărat pământ de împrumut, au reușit să construiască un puț…. O firmă din Cluj având un administrator cu totul deosebit, un om cu mare suflet, le-a venit în ajutor. Este vorba de firma LEGOLAS SRL condusă de d-ul Levente Fesnic. Cu ajutorul primit dar și cu o muncă titanică având în vedere că au pornit de la zero, rezultatele încep să apară. Iată că anul acesta au reușit să producă răsaduri din diferite soiuri de roșii și ardei. Nu a fost deloc ușor! Solarul pentru răsaduri a trebuit să fie încălzit mai ales că vremea a fost capricioasă anul acesta.
Pentru că nu au un mijloc de transport adecvat, au probleme cu desfacerea! Și e mare păcat! Răsadurile sunt de foarte bună calitate!
”Facem un apel calduros către toți cei care au nevoie de răsaduri, să le calce microferma! Prețurile sunt mai mult decât accesibile! Nu mai vorbim ca sunt de calitate. Și merită atenție, la cât efort au depus!
Au răsaduri de:roșii din soiurile Rila, Rally, Ghittia, Inimă de bou, Ghindă,

ardei Capia, Ureche de elefant,

ardei gogoșar Traian, Vlad,

ardei gras Daciana,

ardei iuți Dracula,

vinete Alexandra

diferite soiuri de flori în ghivece.
Am atașat două schițe cu ajutorul cărora îi puteți găsi!
Dorel Iancu poate fi contactat la nr. 0758906829”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” Vaslui, cel care il cunoaste, de ceva timp, pe Dorel Iancu si familia lui. De altfel acesta impreuna cu sotia, Antonela, nu au mers cu mana goala la familie, ducandu-le ba una, ba alta, asa cum fac ei, de obicei, cand ajuta oameni aflati in nevoi.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.