Sun. Jun 20th, 2021

Vasluianul Rareș Ionel Trufea, finalist la Românii au Talent 2021

2 min read

Rareș Ionel Trufea este un tânăr din Vaslui, care studiază la un liceu de arte şi a venit la preselecţiile de la Românii au Talent 2021 cu gândul de a lua trei de ”DA” pentru a trece în etapa următoare. Însă, talentatul muzician a primit un buton auriu, care l-a propulsat direct în finala de la Românii au Talent 2021.
”La Românii au Talent am venit pentru experiență. Îmi doresc să trăiesc această experiență. Mă numesc Trufea Rareș Ionel, am 16 ani și sunt în clasa a 11 a și sunt din Vaslui, însă fac liceul de arte în Piatra Neamț, iar ca instrument de performanță fac pian. Totul a început de la cinci ani jumate, atunci tatăl meu a dat cu lingura într-un pahar, air eu am recunoscut nota emisă de pahar, iar el a văzut atunci în mine un viitor muzician.
Tatăl meu, Ionel Trufea, este acum pensionar, dar a fost solist vocal toată viața lui, iar mama este plecată în Italia, are grijă de o bătrânică. Este greu fără mama mea și ei îi este greu fără mine, dar știu foarte bine că a plecat ca să mă întrețină la școală și ca să îmi ofere un viitor”, a declarat adolescentul vasluian.
Smiley și Pavel Bartoș i-au luat-o înainte lui Andrei și au apăsat Golden Buzz: ”Bravo nene al nostru ești”, i-a spus Smiley lui Rareș, după ce a apăsat butonul de aur.
Andra a fost profund impresionată de talentul lui Rareş, însă nu a mai apucat să apese Golden Buzz, fiindcă cei doi prezentatori i-au luat-o înainte: ”Rareș a cântat superb! Mai aveam puțin și eu voiam să apăs acest buton. M-a impresionat interpretarea lui matură. Este exact cum îmi doresc eu să fie un asemenea interpret”, a spus Andra.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.