Sat. Sep 25th, 2021

Solidari de 1 Iunie

2 min read

Asociația „Solidar” Vaslui declanșează o campanie de colectare dulciuri și jucării pentru a fi distribuite copiilor de la câteva grădinițe din mediul rural vasluian pentru data de 1 iunie, Ziua Internationala a copilului. În felul acesta se doreste atragerea atenției asupra importanței pe care o reprezintă educația în rândul copiilor, în contextul în care copiii din mediul rural nu beneficiază întotdeauna de aceleași condiții în grădinițe și școli. ”Dorim să facem o bucurie câtorva copii, oferindu-le dulciuri și jucării după care poate tânjesc. Campania se va încheia în data de 1 Iunie, când se sărbătorește Ziua Internațională a copilului.
Demarăm această campanie cu aceleași gând care ne motivează pe toți cei implicați în Asociația „Solidar”: Copiii reprezintă viitorul și în ei stă șansa noastră pentru un viitor mai bun, cu o singură condiție, aceea de a-i ajuta să-și pună în valoare talentele.
Dacă anul trecut pandemia ne-a împiedicat să ne mișcăm cum ne-am fi dorit, iată că încet, încet viața revine la normal și pentru noi este o mare bucurie că putem reveni printre copiii necăjiți din mediul rural”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

„Există doar două moșteniri de durată pe care sperăm să le oferim copiilor noștri. Una dintre acestea este rădăcina, iar cealalta, aripile” (Johann Wolfgang von Goethe)

Cei care doresc să facă donații în jucării și dulciuri sunt așteptați la sediul nostru situat în cadrul Complexului Comercial MAX(la demisol).
Pentru donații în bani folosiți contul: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=72C86BD9ZDDJN
Contact: Popa Antonela-Irina – mobil 0761.130.398
Mulțumim anticipat!

solidaride1Iunie

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.