Thu. Jun 17th, 2021

Maraton de vaccinare în perioada 15-16 mai și in orașul Negrești

2 min read

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui anunţă că în perioada 15-16 mai, în intervalul orar 9.00 – 21.00 se desfăşoară Maratonul de vaccinare anti COVID-19. Daca despre vaccinarea din municipiul Vaslui si care are loc în locaţia amenajată la Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” (cu 3 fluxuri) v-am informat acum va anuntam ca şi în Negreşti are loc o actiune asemanatoare. Aceasta se desfasoara la sala de sport din micutul orasel vasluian (cu 2 fluxuri).
Acțiunea vine astfel în sprijinul populației. Autoritatile locale spera ca cetățenii să se alăture acestei campanii de vaccinare. Conducerea DSP Vaslui mulțumeste medicilor pentru faptul că se implică în acest maraton. Rugămintea celor de la DSP este de a veni la vaccinare un numar cat mai mare din populația eligibilă, pentru ca numărul de infectări să continue să scadă și pentru a se reveni la normalitate. Vaccinarea rămâne soluţia sigură şi eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reuneşte experţi la nivel european. Recomandăm raportarea oricărei reacţii adverse suspectate atât de către profesionişti cât şi de către cetăţeni.
Actiunea este organizată de DSP Vaslui, cu sprijinul Instituţiei Prefectului-Judeţ Vaslui, Consiliului Judeţean Vaslui, Primăriei municipiului Vaslui, Primăriei oraşului Negreşti şi a Colegiului Medicilor Vaslui. O actiune asemanatoare are loc si la Barlad, pe 15-16 mai si 23 mai, la Gradina Botanica.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.