Sun. Jun 20th, 2021

A incetat din viata Ioan Danciu

1 min read

Omul de fotbal a fost presedinte la FC Vaslui

Ieri a murit fostul arbitru Ioan Danciu. Acesta a fost un foarte cunoscut arbitru de fotbal și conducător de cluburi. Danciu era internat la sectia Reanimare a Spitalului de Urgenta din Petrosani.
În luna martie el a fost internat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, cu probleme cardiovasculare. Cu toții au crezut că va trece peste această grea încercare, insa trupul fostului arbitru nu a rezistat.
Pe pagina de Facebook a acestuia, fostii colegi, fotbaliști, conducători de cluburi și foarte mulți prieteni au scris mesaje de condoleanțe. ”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens…..un arbitru de Rang Mondial… Sincere condoleanțe, Dumnezeu să-l odihnească în pace….”, ”Drum lin printre stele, Prieten drag!”, ”Sincere condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre ele. Ioan Danciu s-a născut pe 5 ianuarie 1952 și a arbitrat în prima ligă a fotbalului românesc între 1989 și 1997. Apoi, avea să fie conducător la diverse cluburi printre care și FC Vaslui.
P.S. Trei fosti mari arbitri: Nicolae Rainea (in picioare), alaturi de Adrian Porumboiu si regretatul, de acum, Ioan Danciu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.