Sun. Jun 20th, 2021

Apel de suflet din partea celor de la ”Dragoste desculta” Negresti

2 min read

Este bine, stimati oameni buni, ca in limita posibilitatilor, sa ajutanm, sa facem bine. Asa cum fac, de multe ori, semeni de-ai nostri. Iata ce transmite Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatyea Asociatiei umanitare ” Dragoste desculta” din Negresti: ”Cred că ne place să ne închidem în cutiuţa noastră şi să-i ignorăm pe cei din jur etichetându-i. Mai ales dacă-s din Vaslui. Beţivi, asistaţi social etc. Dar atunci când oamenii au fost creaţi, Dumnezeu i-a chemat din nefiinţă în fiinţă după numele lor mic, şoptind cu D R A G O S T E: Veronica! Magda! Jana! Mihai! Georgică!
Aşa am rămas cu toţii în ochii Lui,
Iubiţi.
El, cel care nu ne pune etichete şi ne acordă mereu şi mereu prezumţia de nevinovăţie și Mila Lui pentru a încerca din nou şi din nou.
El, inventatorul Dragostei până la sacrificiu.
El, cel care își personalizează dragostea în funcție de sufletul tău și al meu.
El, modelul perfect de Dragoste Desculţă printre mărăcini care-și caută oile pierdute.
Cu cât ne adâncim tot mai mult in văile Vasluiului și ascultăm poveștile oamenilor, cu atât realizăm că suntem binecuvântați că luăm parte la ce se întâmplă aici, acum. E pe cale să se întâmple în zona asta ceva miraculos. M I R A C U L O S. Și ne cuprinde un tremur la gândul că Cerul ne face părtași la această poveste.
Detalii prea multe nu putem să vă dăm, vă spunem doar că am ajuns și azi cu cartofi și apă la zeci de familii din zonă.
Dacă vreți să fiți parte cu noi la povestea miraculoasă a transformării unei zone rău famate într-o reședintă a Bucuriei, iataă ce puteți face:Rugați-vă pentru oamenii pe care îi vedeți în poze. Dacă nu obișnuiți să vă rugați, trimiteți gânduri bune, rostiți binecuvântări Cerești peste ei!

Participați cu donații sau bunuri la programele noastre : O masă caldă pentru un bunic, Bon de masă pentru o familie, O bicicletă pentru un copil etc.
Mulțumim anticipat!”
Cat de frumos! Un sincer bravo, Magda Savuica, un sincer bravo ”Dragoste desculta” Negresti!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.