Sun. Jun 20th, 2021

Un nou gest marca ”Dragoste desculta” Negresti

1 min read

Cei de la ”Asociatia umanitara ”Dragoste desculta” din Negresti nu au stare. Imediat dupa sarbatorile Pascale si-au reluat, in forta, activitatea. ”Ce mai facem zilele astea? Ducem alimente la familii in satele de care avem grija, vizitam batranii cu mancare calda si lucruri utile, ducem scutece la bebelusi si jucarii la copiii de prin sate. Acum ca a inceput scoala, sunt la mare cautate hainutele pentru micuti. Lucram la finisaje la casa Laurei si la inca 2 case in paralel. Ne bucuram de verdele de Vaslui si visam alaturi de oamenii astia frumosi la un viitor mai bun.
Multumim si voua pentru iubire! Alergam de zor ca sa prindem pomii infloriti in toate satele de care ne ocupam. Asa. Ca sa prindem oamenii in toate sezoanele vietii lor…cu toate culorile lor.
E nevoie de multe: de mancare, de papuci, de biciclete (oh, ce lux, ce bucurie)… de maini intinse si de inimi deschise.
Ca nu se stie niciodata cand iti vine si tie vremea sa infloresti daca ai fost preocupat mai mult de bucuria altora decat de a ta.
70 pungi cu alimente, 50 de cadouri, 50 de saci cu cartofi si multe hainute si-au gasit azi casa pe dealurile Vasluiului.
Cu drag, noi cei de la ”Dragoste desculta” Negresti”, ne-a transmis Magda Savuica, ”sufletul” asociatiei din micutul orasel vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.