Thu. Jun 17th, 2021

Adrian Rosca, barladeanul…”minune”

2 min read

Adrian Rosca din Bârlad, inventatorul sistemului RosMar Hreasca, vine cu noutãti foarte interesante despre aceastã inventie. Pe baza inventiei RosMar Hreasca România poate construi acum cel mai performant vehicul off-road din toate timpurile.
Adrian Rosca, inventatorul unui interesant sistem denumit RosMar Hreasca ar putea revolutiona domeniul auto, dacã ar fi aplicat tuturor categoriilor de vehicule. Pentru prima datã, România va construi vehiculul de 6g, cu pilot la bord. Pasul urmãtor este producerea de 30g, pe acelasi vehicul, dar fãrã pilot. De fapt, aici intervine eliminarea definitivã a rotii motrice de pe vehiculele lumii, indiferent de complexitatea acelei roti motrice. Se stie cã gravitatia Soarelui este de aproximativ 28g. Albert Einstein a demonstrat cã gravitatia puternicã a Soarelui curbeazã lumina. Acest vehicul, cu mici modificãri, va produce antigravitatie. Totodata, acelasi vehicul românesc de 30g, se va duce si în teleportare. Inventia româneascã RosMar Hreasca foloseste prisme de blocare, la orice fel de sol. Inventatotul nu ascunde cã, dacã ar pune în practicã aceastã inventie la Bârlad, pot apãrea lejer mii de locuri de muncã. Explicatia e simplã! Se face un prototip de masinã si se aseazã pe asfalt. Performantele uluitoare ale acestei masini românesti vor atrage, la Bârlad, cei mai mari constructori auto ai lumii. Aceastã masinã va fi si cea mai putin poluantã de pe Pãmânt.
Cu aceasta credinta Adrian Rosca a fost prezent la emisiunea ”Imperiul leilor” de pe PROTV. Acolo a fost luat in primire de cele cinci…”carnivore” infometate si, la final, unul dintre ”lei”, Muhammad Murad, i-a oferit 40.000 de euro pentru 25% din actiunile de la firma inventatorului barladean.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.