Sun. Jun 20th, 2021

Impresii de…calatorie

1 min read

Cei de la ”Dragoste desculta” din Negresti au intalnit, in drumurile lor, fel si fel de oameni. Si au ramas cu fel si fel de ganduri. De impresii. Iata doar cateva dintre ele, povestite de Magda Savuica, coordonatoarea asociatiei negrestene. ”In calatoriile noastre prin sate nu exista zi sa nu ne gasim cate un suflet de care ne atasam imediat. Ori ca seamana cu mama, cu un frate, cu un prieten drag….sau poate seamana cu noi, daca ne-am fi nascut acolo, in circumstantele respective.
Si ne lipim de sufletele alea asa de tare incat imediat dealurile de dupa care isi ascund casutele devin un fel de “acasa” primitor, o alta lume pe care ne-a fost dat sa o descoperim si o alta minune care ne-a fost dat sa traim.
Binecuvantati-i pe oameni cu vorbe bune si priviri calde, cu urechi care asculta si vorbe putine care incurajeaza. Cateva minute pot schimba starea unui om din intristare in bucurie, din deznadejde in speranta. Si invatam in fiecare zi ca nu cu mainile pline trebuie sa ne facem misiunea, ci cu inima plina.
Nu de alta, dar s-ar putea ca noi sa fim cei care pleaca cu mainile pline. O papusa veche, o galetusa cu oua, o piatra perfecta. Suveniruri din Tara Minunilor!”, spune, atat de gingas, de frumos, Magda Savuica.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.