Thu. Jun 17th, 2021

”Dragoste desculta”, aproape de oamenii cu nevoi

2 min read

Ceea ce fac oamenii de bine care compun diferitele asociatii umanitare din judet nu poate face oricine. Numai cine are sufletul curat, bun, poate ajuta, sau macar incearca sa ajute oamenii aflati in nevoi si suferinti de tot felul. Este cazul celor de la ”Dragoste desculta” din Negresti care stau mereu de vorba cu oamenii. Ii intreaba ce mai fac, ce vor, ce nevoi au. Iata cum decurge un dialog intre cei de la asociatia din micutul orasel vasluian si diferitele persoane, in special tinerii, copiii pentru care si un biscuit sau o acadea sunt lucruri rare.

 • Copii, ce înseamnă fericirea pentru voi?
  “O acadica cu gust de măr. “
  “Atunci când mama ne face clătite. “
  “Un pat în care să încăpem cu toții. “
  “Să găsim proteze noi pentru tati.”
  “Să nu ne dea nimeni afară din casa în care stăm.”
  Ne-am întors de pe teren obosiți și împovărați de situațiile noi pe care le-am descoperit. Dar cu inima plină că pe alocuri am putut împărți puțină fericire sub formă de acadele sau făină și cremă de ciocolată pentru clătite. Urmează să vedem cum rezolvăm și cu fericirile mai mari.
  Pentru voi, cei de acasă, cum arată fericirea?
  Să aveți noapte cu pace, oameni cu binele în suflet! Câteodată parcă suntem mai fericiți decât ne vine a crede că suntem!” Ce mai poate fi adaugat? Credem ca doar atat: un sincer ”MULTUMESC” din partea noastra, a tuturor, pentru oameni ca cei de la ”Dragoste desculta” Negresti, ”Solidar” Vaslui sau ”BikerBoyz” Barlad. Cu totii oameni cu inima, oameni de..omenie.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.