Thu. Apr 15th, 2021

Noi gesturi marca ”Dragoste desculta”

2 min read

Cei de la Asociatia umanitara ”Dragoste desculta” din Negresti vin cu noi si noi idei in tentativele lor de a ajuta pe cat mai multi oameni cu nevoi de tot felul. Iata ultima ”gaselnita” a celor care stiu sa faca bine. ”Schimbam, zilele astea, paturile vechi cu unele noi. Nu le ducem cu programare, mergem asa pe…feeling. Pe simt. Intram in case, ne asezam pe pat si aflam cate persoane dorm acolo. Nu de putine ori am simtit ca stam chiar pe scandura. O bucata ingusta de burete tine loc de saltea si patul nu este decat o adunatura de scanduri sprijinite pe niste boltari sau pe niste lemne mai groase. Am gasit si cate 5-6 copii pe un pat de 140 sau 160 cm.
Cand le propunem sa il schimbam, nu stau mult pe ganduri. Scot tot din camera si pregatesc locul cu incredere ca ce le vom aduce e mult mai bun decat ce au ei deja.
Impartim si jucarii, si hainute, si mancare. Tot ce primim de la voi…e organizat si impartit. Nu doar ca ne ocupam de cele 20 de sate din zona Vaslui….insa ne-am extins, cu ajutorul unor oameni de incredere si in 15 sate din zona Barlad. Aici si acum. Speram ca bunatatea Cerului venita prin noi sa deschida inimi, sa dea speranta copiilor, sa ii motiveze sa isi doreasca mai mult.
Ne rugam acum cu voi ca toti cei care dorm in seara asta pe un pat nou, cu o jucarica noua si cu burtica plina sa fie binecuvantati de Cer cu un alt viitor. In numele Lui, Amin”, spune, atat de frumos, Magda Savuica, coordonatoarea Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.