Mon. Apr 19th, 2021

Sprijin pentru Laura

2 min read

Cei de la ”Dragoste desculta” din Negresti” nu glumesc. Nu fac nimic in gluma. In cursul zilei de ieri au fost pe la Laura, fetita care, alaturi de fratii si surorile ei, are nevoie de ajutor. Iata ce a transmis, in acest sens, Magda Savuica, ”mama salvatoare” pentru multi dintre napastuitii judetului si nu numai.
”Am fost astazi pe la Laura.
Mama ei este inca nedumerita de traficul din zona lor. Nu prea ii vine sa creada ca cineva chiar face asta…O casa fara ca ei sa fi facut ceva.
E asa obisnuita cu greutatile si cu respingerile ca oricand i s-ar parea normal sa abandonam proiectul si sa nu ne uitam in urma.
Doar ochii copiilor sclipesc a speranta: cei mai mari ajuta si ei cum pot, cei mici zumzaie pe langa muncitori si li se pare ca daca au mutat un boltar au facut deja jumatate din treaba.
E o minune ce se intampla aici in vale.
Si noi ne bucuram ca atatea rotite se misca. Si ca noi luam parte la minunea asta din viata lor.
Avem pana in acest moment suficient sa turnam fundatia si sa punem acoperisul. In total, ca sa acoperim costul intregii lucrari trebuie sa mai strangem 10.000 eur.
Daca s-ar gasi 1000 de oameni care sa doneze cate 10 euro, am rezolvat si deficitul asta.
Pana atunci, va multumim pentru boltari si rugaciuni, pentru tabla si ganduri bune, pentru daruire si vorbe incurajatoare. Si mai ales pentru iubire!”, spune, atat de frumos, Magda Savuica.
www.dragostedesculta.ro

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.