Thu. Sep 16th, 2021

Participati la concursul ”NO FAKE, NO HATE”

2 min read

Europe Direct Vaslui și Consiliul Județean Vaslui, în parteneriat cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vaslui, Muzeul Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui și Palatul Copiilor Vaslui, invită toți cetățenii domiciliați în județul Vaslui să participe la concursul “No Fake, No Hate”.
Obiectivul acestui concurs este promovarea unei culturi a toleranței pe canalele de social media, conștientizarea știrilor false, a tipurilor de dezinformare existente și ale efectelor acestora asupra populației, promovarea știrilor pozitive, optimiste.
Persoanele interesate pot trimite, până la data de 14 aprilie 2021, maxim 3 infografice având ca temă acțiunile concrete luate de Comisia Europeană ca răspuns la pandemia de coronavirus, inclusiv cele legate de lupta împotriva dezinformării, precum și măsurile care alcătuiesc Planul de redresare pentru Europa. Infograficele vor fi transmise pe adresa de e-mail europedirectvaslui@cjvs.eu/prin mesaj privat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/EuropeDirectVaslui// pe pagina de Instagram https://www.instagram.com/europedirectvaslui/ sau în format tipărit la sediul Europe Direct Vaslui (luni-vineri, interval orar 10-16), alături de datele de contact ale participantului (nume, prenume, vârstă, nr. telefon, școală, profesor coordonator – după caz) și acordul parental, în cazul minorilor.
Pentru a fi câștigătoare, infograficele trebuie să fie cât mai creative, originale și să cuprindă obligatoriu informații adevărat valabile, verificabile, despre răspunsul Comisiei Europene la coronavirus, preluate din sursele oficiale menționate în Regulament, precum și câte un mesaj/îndemn pozitiv din partea autorului.
În cadrul acestui concurs vor fi premiate 3 (trei) persoane diferite, 1 (un) câștigător va fi ales de către public, prin însumarea voturilor obținute pe conturile de socializare ale Europe Direct Vaslui, Facebook și Instagram, în dreptul infograficelor înscrise, iar ceilalți 2 câștigători vor fi desemnați de către juriul format din reprezentanții organizatorilor. Premiile constau în broșuri, materiale promoționale și diplome pentru toți participanții și 3 telefoane smartphone pentru cei 3 câștigători stabiliți prin Votul Publicului și al Juriului.
Informații suplimentare sunt disponibile în Regulamentul concursului, publicat pe www.europedirectvaslui.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.