Thu. Sep 16th, 2021

BARBAT RETINUT PENTRU FURT CALIFICAT

1 min read

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat, din comuna Ivănești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Coșca, comuna Ivănești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În data de 27 martie a.c., polițiștii vasluieni au fost sesizați despre comiterea unui furt de animale, dintr-o fermă situată în localitatea Coșești, comuna Ivănești, produs pe timpul nopții de 26/27 martie a.c.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat prezumtivul autor al infracțiunii și au recuperat, în mare parte, prejudiciul cauzat (aproximativ 8.400 lei), care a fost restituit persoanei vătămate.
În aceeași zi, 27 martie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de emitere a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.