Thu. Sep 16th, 2021

Fapt mai mult decat imbucurator:

1 min read

Vasluiul are un buget record pentru anul 2021!

Acesta este cu 30% mai mare fata de anul trecut!

Bugetul local al municipiului Vaslui va avea în acest an venituri care se ridică la suma de 260 milioane de lei. Practic, în acest an, bugetul este mai mare cu un procent de circa 30% față de anul trecut. În prezent bugetul este în dezbatere publică și sunt centralizate propunerile venite de la cetățeni, pentru a putea fi înglobate. Municipalitatea preconizează că în data de 15 aprilie 2021 bugetul va fi dezbătut și votat intr-o sedinta a Consiliului Local.
Primarul Vasile Paval a precizat că în bugetul pe acest an este prins cel mai mare volum de investiții din ultimii ani, iar execuția bugetului va fi destul de dificilă.
Faptul că sunt sume mari pentru capitolul investiții nu este întâmplător, ci este un lucru firesc. Se concretizează sumele din fondurile europene, în acest buget fiind incluse cele 11 proiecte care sunt în diferite stadii de realizare. ”Pregătirea obiectivelor a început din anul 2019, iar în acest an aceste investiții se implementează. Este vorba despre proiectele privind construcția unui depou, gradinița, casele sociale de la Rediu, Parcul Copou, planificarea strategică, digitalizarea etc”, a mentionat primarul municipiului resedinta de judet.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.