Thu. Sep 16th, 2021

REȚINUT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

1 min read

Poliţiştii vasluieni au reținut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Gârceni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 20 de ani, din localitatea Slobozia, comuna Gârceni, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 18/19 martie a.c., persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, o femeie de 33 de ani, de unde a sustras o sumă de bani și un telefon mobil. Când aceasta l-a observat și a încercat să-l oprească, pentru a-și asigura scăparea, tânărul a lovit-o în zona feței și a împins-o.
Infracțiunea s-ar fi produs la domiciliul victimei, din localitatea Oșești, județul Vaslui.
Urmare a probatoriului adminstrat, în data de 20 martie a.c., poliţiştii au luat față de agresor măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În data de 21 martie a.c., Judecătoria Vaslui a dispus față de acesta măsura arestului preventiv, pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.