Thu. Sep 16th, 2021

Narcisa a primit casa mult visata!

2 min read

Va informam despre marea dorinta a celor de la Asociatia umanitara ”Dragoste desculta” din Negresti de a gasi o rapida rezolvare pentru ca Narcisa, tanara cu doi copii frumosi, ramasa fara casa, sa aiba o locuinta a ei. Iata ca povestea a avut un happy-end mai mult decat fericit. Astfel, oamenii de bine au facut in asa fel incat sa finalizeze casa mult visata si mai ales dorita. Este casa cu numarul 17 ridicata cu sprijinul nemijlocit al celor de la ”Dragoste desculta”. Este casa pe care au cumparat-o, de astazi, pentru Narcisa si copilasii ei. ”Va multumim pentru ca v-ati deschis inima. Narcisa va multumeste ca i-ati redat speranta”, spun cei de la ”Dragoste desculta”.

Dar iata care a fost ”povestea” Narcisei.

Imaginati-va ca v-ati nascut intr-o familie cu 6 copii, intr-o casa de chirpici. Apa o luai de la fantana vecinilor, mancarea era din cand in cand si scoala prea putin importanta. Tatal alcoolic si mama depasita de situatie. Ai crescut cum ai crescut pana in ziua fatidica in care tatal i-a luat viata mamei si ati ramas singuri.
Ai intalnit un baiat fara prea multa scoala si ti-a promis ca va fi mai bine cu el. Munceste cat poate la 22 de ani ai lui. Ati facut 2 copii si pentru ca nu ati mai putut locui in casa parinteasca, ati cerut ajutor de la primarie. Vi s-a rezervat un salon in incinta spitalului vechi din oras, acolo unde sunt cazati cei fara adapost. Igrasie, frum, gunoaie. Ce peisaj deprimant.
Cei doi copii iti lumineaza zilele desi viata e extrem de grea pentru ca nimeni nu a avut vreo mostenire sa-ti dea, nici macar ambitia de a reusi. Baietelul cel mare are o problema la ochi dar nu ai avut inca resurse sa il duci la control. Te descurci greu doar cu alocatiile si salariul de zilier al sotului. Imagineaza-ti ca azi in timp ce taiai cu toporul ultimele surcele ca sa incalzesti salonul in care dorm copiii, te-a vizitat echipa de la Dragoste Desculta cu cativa saci cu lemne desi tu nu cerusei nimic.
Cititorule, imagineaza-ti daca te-ai fi descurcat mai bine.
Imagineaza-ti ca asta nu e decat o poveste din cele pe care le-am intalnit astazi.
Oare ce se ascunde in spatele ochilor pe care ii intalnesti pe strada? Oare care e povestea lor? Cine si cum le-a dat startul in viata? De ce speranta se agata? Are cine sa ii mangaie? Are cine sa ii ia in brate?
Daca vreti sa apareti si voi din senin in viata Narcisei si sa ii intindeti o mana de ajutor, donati in conturile asociatiei ( pentru Narcisa) sau scrieti mesaj privat.
Daca vreti sa apareti din senin in viata batranilor singuri si a familiilor care au nevoie de o mana intinsa, www.dragostedesculta.ro
Daca vreti sa trimiteti un pachet cu haine in stare buna sau alimente:
Asociatia Dragoste Desculta
str Mihail Kogalniceanu, nr 27B, oras: Negresti, cod postal 735200, jud. Vaslui
Telefon: 0756854704
Dragostea este orice, numai nepasatoare NU!
Va multumim pentru iubire!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.