Thu. Apr 15th, 2021

FRAȚI REȚINUȚI PENTRU TÂLHĂRIE și FURTURI CALIFICATE

2 min read

Polițiștii bârlădeni au reținut 2 frați gemeni din Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de furt calificat, toate comise în municipiul Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a 2 bărbați de 32 de ani, din Bârlad, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, frații bănuiți de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns într-un imobil aflat în construcție, amplasat pe strada Costache Robu, de unde au sustras unelte electrice în valoare de 7.000 lei.
În noaptea de 6 spre 7 martie a.c., bărbații ar fi pătruns și într-o locuință din strada Dochia, de unde au sustras bunuri în valoare de 20 lei.
Totodată, polițiștii au stabilit că în data de 14 martie a.c., ora 13:00, persoanele bănuite ar fi deposedat un bătrân de 62 de ani de o sumă de bani și de bunuri alimentare, după ce l-ar fi bruscat și trântit la pământ. Infracțiunea s-a produs pe digul pârâului „Valea Seacă”, bătrânul nefiind vătămat fizic în urma producerii infracțiunii.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 19 martie a.c., poliţiştii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de astăzi, 20 martie a.c., aceștia urmează a fi prezentați Judecătoriei Bîrlad, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.