Thu. Sep 16th, 2021

REȚINUT PENTRU ÎNCĂLCAREA ORDINULUI PROVIZORIU
DE PROTECȚIE

2 min read

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat, din localitatea Racova, comuna Gârceni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie, distrugere și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

       La data de 17 martie a.c., ora 15.35, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați de către o femeie de 40 de ani, din localitatea Racova, cu privire la faptul că fostul său soț, un bărbat în vârstă de 47 de ani, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție, ar fi bruscat-o și ar fi spart geamurile locuinței. 
  Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în luna octombrie 2020, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție împotriva fostului soț, pentru o perioadă de 6 luni.
  Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 100 metri faţă de fosta sa soție şi de locuinţa acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă prevederile ordinului de protecţie provizoriu.

În data de 18 martie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.