Mon. Apr 19th, 2021

INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER CONSTATATE DE POLIȚIȘTII VASLUIENI

2 min read

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de două persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.
Marți, 16 martie a.c., orele 17.40, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni din cadrul Poliției Orașului Murgeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul comunal DC 59A, în Bârlălești, comuna Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism (înmatriculat provizoriu în județul Vaslui) condus de către un tânăr de 22 de ani, din aceeași localitate.
Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că tânărul depistat conducând autoturismul figurează cu dreptul de a conduce vehicule – suspendat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Miercuri, 17 martie a.c., orele 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe drumul județean DJ 244B, în comuna Crețești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism (înmatriculat în județul Vaslui) condus de către un bărbat de 28 de ani, din Urlați, comuna Dimitrie Cantemir, județul Vaslui.
Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul figurează cu dreptul de a conduce vehicule – suspendat.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.