Thu. Apr 15th, 2021

Cei de la ”Dragoste desculta” nu glumesc

2 min read

Casa cu numarul 16 a fost inaugurata

Va relatam recent ca cei de la ”Dragoste desculta” din Negresti au ganduri mari, in continuare. Iata ca s-au tinut de cuvant, din nou si au ridicat o noua casa. Cea cu numarul 16. ”Baietii care au lucrat la casa asta au spus ca Dumnezeu ii iubeste pe cei care locuiesc aici prea mult…au avut vreme perfecta in cele 2 saptamani cat au lucrat neintrerupt ca sa inlocuiasca acoperisul subred si periculos cu unul mai trainic.
Ai fi zis ca azi, in ziua inaugurarii, melancolia si lacrimile batranului tata si timiditatea copiilor nu se potriveau cu o bucurie asa de mare. O casa nou nouta a renascut in locul celei vechi. Insa daca l-ai fi ascultat mai atent pe tata povestind, ai fi inteles repede motivul.
“E frumos, dar ce bine era daca era si ea sa vada.” Sa se bucure si ea. Mama care a plecat dintre ei cu cateva luni in urma.
A fost o zi frumoasa, am sarbatorit o noua victorie, am cantat, ne-am bucurat de protectia Divina si am reusit cu ajutorul multora dintre voi sa finalizam casa.
Pana aici, Dumnezeu ne-a ajutat. Cum da soarele, avem de construit alta casuta. Pentru 9 copii.
Ce frumos rasuna si acum versurile cantate de zecile de invitati la inaugurarea Casei nr 16:
Chemaţi bucuria să vină,
Ea-ntrece comori şi averi,
Aşa-i bucuria divină:
Te umple de sfinte puteri!
Asa va dorim si voua: bucurie, binecuvantari si aripi care sa va poarte! Multumim pentru iubire!”, a transmis Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.
www.dragostedesculta.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.