Mon. Apr 19th, 2021

BĂRBAT REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT

2 min read

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a 3 persoane, un bărbat, de 27 de ani, din suburbia Rediu a municipiului Vaslui și 2 minori de 16, respectiv 17 de ani, din aceeași localitate, toți bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au identificat prezumtivii autori ai infracțiunii și au stabilit că în ziua de 3 martie a.c., aceștia ar fi pătruns, prin distrugerea unei porțiuni din gardul împrejmuitor, într-o hală situată în localitatea Bălteni, județul Vaslui, de unde au sustras mai multe jante auto și unelte folosite în construcții.
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 9.000 lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.
În cursul zilei de 4 martie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbatul de 27 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore. În aceeași zi, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, care a luat față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Minorii de 16 și17 ani sunt cercetați în stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.